Menu & Search
Warning: Illegal string offset 'output_key' in /customers/8/b/f/fotografemildalqvist.se/httpd.www/wp-includes/nav-menu.php on line 604 Warning: Illegal string offset 'output_key' in /customers/8/b/f/fotografemildalqvist.se/httpd.www/wp-includes/nav-menu.php on line 604 Warning: Illegal string offset 'output_key' in /customers/8/b/f/fotografemildalqvist.se/httpd.www/wp-includes/nav-menu.php on line 604 Warning: Illegal string offset 'output_key' in /customers/8/b/f/fotografemildalqvist.se/httpd.www/wp-includes/nav-menu.php on line 604

Om mig

23 maj, 2015

Jag är en frilansande fotograf från Fristad utanför Borås. Fotograferingen har gått som en röd tråd genom mitt liv och det är det jag satsar på.

Jag älskar kombinationen av att vara ute på fält och fotografera och sedan sitta timmar vid photoshop och kolla igenom och redigera bilder.

Frilansandet har lärt mig att planera, samarbeta och att jobba mot deadline.

Bredden är min styrka. Jag har fotograferat Idolfinalen och lokala mingel, Elfsborgsmatcher och cyklande papegojor men även golf, Kretsloppet i Borås och aktiviteter på äldreboenden.

Jag är rutinerad, är lokalt förankrad, har ett bra kontaktnät och alla olika sorters fotouppdrag är välkomna. Photoshop är mitt viktigaste verktyg efter kameran.

Type your search keyword, and press enter to search